buna am facut sex oral la un tip cu prezervativ,sa terminat apoi lam sters ,dupa care am ...

Sfatul Medicului
2 Februarie 2010, 18:36
2322 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Iti inteleg ingrijorarea si frica ta este intemeiata. Bolile care se transmit prin sange si secretiile corpului (sperma) sunt hepatite, HIV, sifilis si altele. Poti consulta enciclopedia bolilor cu transmitere sexuala de pe site. Nu am de unde sa stiu daca ai luat ceva. ...Iti inteleg ingrijorarea si frica ta este intemeiata. Bolile care se transmit prin sange si secretiile corpului (sperma) sunt hepatite, HIV, sifilis si altele. Poti consulta enciclopedia bolilor cu transmitere sexuala de pe site. Nu am de unde sa stiu daca ai luat ceva. Se pare ca stii ca e bine sa folosesti prezervativul si asta e foarte bine. Ca sa te linistesti cel mai bine ar fi sa mergi impreuna cu partenerul sa va testati si apoi sa repetati testele la 6 luni. 
E important pentru transmiterea de virusuri si cantitatea de sange cu care intri in contact. E foarte posibil sa nu te fi infectat cu nimic. Dar e la fel de posibil sa fi luat ceva. In primul rand nu e normal sa fie sange in prezervativ. Partenerul tau ar trebui neaparat sa mearga la un consult urologic !! El cu siguranta are vreo afectiune. Poate fi o leziune a uretrei (al canalului din interiorul penisului), sau sa aiba vreun neg pe piele sau vreo leziune de la sifilis sau vreo boala de coagulare a sangelui etc (sunt o multime de posibilitati).
Totusi ai facut un pas important pentru ca ti-ai pus problema aceasta. Trebuie sa-ti clarifici situatia, de aceea iti recomand inca o data testarea.

Multa sanatate!!
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.