As vrea sa stiu daca e ok sa folosesc crema de maini pe post de lubrefiant atunci ...

Sfatul Medicului
7 Ianuarie 2010, 16:40
1453 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Nu e bine sa folosesti crema de maini pentru ca aceasta contine tot felul de excipienti care pot sa-ti faca rau si sa distruga prezervativul, cum ar fi: parfumuri, alcool, si alte produse care nu se absorb la nivelul pielii dar care pot trece de ...


Nu e bine sa folosesti crema de maini pentru ca aceasta contine tot felul de excipienti care pot sa-ti faca rau si sa distruga prezervativul, cum ar fi: parfumuri, alcool, si alte produse care nu se absorb la nivelul pielii dar care pot trece de mucoasa anala ce este mult mai subtire si mai sensibila decat pielea de pe maini, si astfel pot aparea leziuni la nivelul mucoasei anale. De asemenea, protectia oferita de prezervativ ar fi anulata. Poti cumpara lubrefiant de la farmacii sau supermarketuri care sunt pe baza de apa sau poti folosi prezervative care sunt deja lubrefiate.
E bine ca ai intrebat pentru ca improvizatiile pot fi daunatoare. Multa sanatate!
TOTALDOC
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.