As dorii sa stiu daca dupa ce am fost infectat de catre un partener cu vergeturi daca ...

Sfatul Medicului
14 Ianuarie 2011, 01:35
1324 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
As dorii sa stiu daca dupa ce am fost infectat de catre un partener cu vergeturi daca voi mai putea avea o viata sexuala normala si ce remedii sunt iar daca nu sunt atuncea ce as putea face oricum am fost la un medic specialist si mi-a dat numai o solutie dar tot apar macar as vrea sa nu mai apara deoarece am mancarimi foarte mari cateodata
Salut!

Mi-ai spus ca te-a infectat cineva cu vergeturi. Cred ca te refereai la veruci adica negi.
Acestia sunt produsi de un virus. Intr-adevar tratamentul e dificil si e posibil sa existe perioade in care verucile sa apara si sa dispara. Gandeste-te si la tratamentul chirurgical daca verucile sunt mari. E o procedura foarte simpla. Consulta din nou medicul si discuta cu el ca tratamentul e eficient.
Viata sexuala normala  poti avea atata timp cat esti vindecat. Acest virus se poate transmite chiar si cu protectie cu prezervativ daca verucile se afla pe zona neacoperita de prezervativ.
Vorbeste cu medicul si despre masuriled e igiena pe care trebuie sa le iei pentru a elimina disconfortul dat de mancarimi.

Multa sanatate!

TotalDoc
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.