Am si eu o problema care ma sperie de foarte mult timp. Un prieten de al meu ...

Sfatul Medicului
26 Ianuarie 2010, 11:03
1401 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Am si eu o problema care ma sperie de foarte mult timp. Un prieten de al meu mia povestit, ca a avut un contact sexual cu un baiat, dar pt prima data a facuto, si dupa ce a facut acel contactul sexual, ia bagat 2/3 degete in anus si el mia zs ca ia sarit lu baiatul ala sange din anus, el mia zs ca la dezvirginat, iar eu lam contrazis, sar putea sai fi zgarit peretii anusului... Care este parerea Dvs?  


Termenul de "dezvirginare" , la propriu, se refera la ruperea himenului care este o membrana ce se afla la nivelul vaginului. Deci numai femeile au himen. Incidentul despre care mi-ai povestit esre clar unul traumatic.
Ceea ce s-ar fi putut intampla e chiar o fisura anala, adica mucoasa sa se fi lezat sau chiar si stratul de muschi de sub mucoasa.
S-ar mai putea ca respectivul sa aiba hemoroizi care sunt dilatatii venoase si sa se fi rupt un sac hemoroidal ,ceea ce ar fi foarte grav. In ambele situatii, trebuie sa mearga la un examen medical la un proctolog sau medic gastro-enterolog pentru o rectoscopie. Leziunea trebuie identificata si tratata pentru a nu duce la complicatii.
E foarte important a retine ca sangele poate purta tot felul de virusi. Prezervativul trebuie folosit de fiecare data fie ca este vorba de sange sau nu.
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.