am fost la un urolog in urma unor usturimi a penisului(pe falus).mi s-a spus ca e o ...

Sfatul Medicului
31 Ianuarie 2010, 01:07
6835 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
am fost la un urolog in urma unor usturimi a penisului(pe falus).mi s-a spus ca e o ciuperca si mi s-a prescris lomexin dar ciuperca nu a disparut totalmente si am folosit din proprie initiativa fluocinolon.s-a ameliorat doar.ce medicament recomandati?simptome:usturimi si o culoare rosiatica a falusului.multumesc  


Lomexin este un antimicotic adica lupta impotriva micozei care este o infectie data de o ciuperca. Fluocinolon este un corticoid cu efecte antibacteriene adica omoara bacterii care sunt cu totul altceva decat ciupercile. E important ca tratamentul sa fie specific pentru infectia pe care o ai. Fluocinolonul are si efect antiinflamator si astfel poate sa-ti reduca mancarimea si usturimea, dar nu-ti omoara ciuperca. De asemenea, fluocinolonul poate avea efecte secundare tocmai usturimi si mancarimi. Trebuie sa fii foarte atent la ce medicamente folosesti.
Daca perioada de tratament recomandata de medicul urolog s-a terminat si tot mai ai simptome, atunci trebuie sa te intorci pentru un consult. De micoze, adica de ciuperci ,se scapa foarte greu. Medicul iti poate recomanda alt antimicotic daca acesta nu functioneaza sau iti va prelungi perioada de tratament cu lomexin sau iti poate da tratament si sub forma de pastile. Medicul care te consulta te poate sfatui cel mai bine in legatura cu tratamentul si cu igiena corespunzatoare.

De asemenea, e foarte important sa se trateze si partenerul pentru ca altfel infectia cu ciuperca revine mereu. Adica tu te poti vindeca de ciuperca, dar pentru ca partenerul nu s-a tratat , tu poti sa iei ciuperca din nou. E important sa te protejezi cu prezervativ pentru ca infectia cu ciuperca se transmite sexual.

Cel mai bine pentru sanatatea ta ar fi sa mergi din nou la medic pentru a te sfatui cu el. El te stie cel mai bine. Nu lua in considerare sfaturile de la anonimii de pe site-uri si nu te trata singur! Risti sa te copleseasca efectele secundare si atunci  sa fie mai grav. Eu nu-ti pot recomanda nici un medicament pentru ca nu te-am consultat. E important ca medicul sa te vada, sa iti puna anumite intrebari specifice, eventual sa iti faca analizele potrivite. Nimeni de pe site-uri nu face asta.

Cel mai bine e sa vorbesti fata in fata cu un medic specializat. Stii cum se spune: la fotbal, politica si medicina se pricepe toata lumea. Poti sa-ti lasi sanatatea pe mana unor anonimi sau preferi un doctor in carne si oase?!

Ai grija de tine si sa ne auzim sanatosi!!!
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.