am de vreo cinci zile o secretie galbuie din pemis si nu stiu unde sa ma duc ...

Sfatul Medicului
16 Decembrie 2009, 10:43
1501 persoane au vazut intrebarea inaintea ta
Fii primul utilizator care considera util acest sfat, Ce parere ai despre acest sfat?

;
 
Secretia nu trebuie ignorata pentru ca se pot produce complicatii care vor fi mai greu de tratat. De medicul de familie nu trebuie sa-ti fie rusine  pentru ca nu exista boli rusinoase. Orice boala ai avea, fii sigur ca mai sunt multi inaintea ta care au avut-o ...
Secretia nu trebuie ignorata pentru ca se pot produce complicatii care vor fi mai greu de tratat. De medicul de familie nu trebuie sa-ti fie rusine  pentru ca nu exista boli rusinoase. Orice boala ai avea, fii sigur ca mai sunt multi inaintea ta care au avut-o deja. Cel mai probabil te confrunti cu o infectie ce poate fi tratata. Medicul de familie te poate ajuta foarte mult consultandu-te si facandu-ti trimitere catre un specialist. Bineinteles ca trebuie sa faci si niste analize pentru ca sa ai diagnosticul complet. Daca vrei sa mergi la o clinica privata, poti cauta un cabinet de urologie. De asemenea, poti consulta site-ul nostru la sectiunea sanatate pentru a identifica centre de analize. Eu iti recomand ca inainte sa faci analize, sa mergi la un doctor sa te consulte si sa-ti indice analizele specifice. Inca o data precizez, ca nu exista boli de care sa ne fie rusine si problema ta e una des intalnita la tot felul de persoane. Bolile nu-si aleg bolnavii. Oricine se poate imbolnavi indiferent de statutul social, intelectual sau orientare sexuala si noi ,medicii, stim asta. Gandeste-te la tine in primul rand si la cat de important e sa fii sanatos.
Trebuie sa ai curaj sa ai grija de tine! :)
TOTALDOC
 
;
 

Considera sfatul super util

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.