DELIRIO TIMISOARA

DELIRIO TIMISOARA dragut27 dragut27

Club, 15 Decembrie 2012, 16:05
1857 persoane au vazut acesta locatie
am fost acolo, Ce parere ai despre acesta locatie?

;
 

Un nou club destinat comunitatii gay-lesbi din Timisoara, un nou concept de petreceri, o noua atmosfera, un aer proaspat dezvoltarii comunitatii LGBT din vestul tarii.

Daca ai ajuns aici, iti multumim! Te invitam totodata sa ne treci si pragul si sa te convingi personal de profesionalismul, experienta si caldura cu care te vom primi. 

Serile comunitare cu discutii pe diverse teme, serile de cafe

nea cu muzica live sau jazz in surdina, proiectiile de filme, petrecerile organizate in fiecare vineri si sambata, oamenii frumosi si destepti - fete si baieti -, muzica foarte buna si atmosfera "altfel" te vor face sa revii si sa devii clientul nostru fidel. Dar pentru asta trebuie sa faci, cu incredere, micul pas din comunitatea online in comunitatea reala in care iti vei face prieteni si vei primi mereu un gand bun si un umar greutatilor tale. 

Pentru toate astea suntem noi. Pentru ca suntem mai mult decat un club. Pentru ca... We are family!

Adresa:
Timisoara, judetul Timis, Romania
In corpul de cladire Str. Lucian Blaga nr. 1 - intrarea se face de pe strada Janos Bolyai, 300001 Timisoara, Romania

;
 

Au fost aici

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.