• Karma Kat Karma Kat

  Quick link: #post444

   

  Buna,

   

  Mi se spune MJ, locuiesc in Bucuresti (my roots are elsewhere). Sunt oarecum noua in comunitate. Inca ceva, sunt <straight>. Insa am o slabiciune pentru oamenii cu alte orientari, mi se par fascinanti, amuzanti, inteligenti.. Nu cred ca sunt singura in situatia asta. Am participat la GayFest, Tudor mi-a oferit prilejul sa fac parte din curcubeu, multumesc! :) Asa am cunoscut-o si pe Loredana personal, a fost de vis! Mai departe doresc sa imi fac mai multi prieteni in sensul acesta, de asemenea sa am implic in tot ce sustine si promoveaza LGBT. Feel free to contact me!

 • alex_streinu alex_streinu

  Quick link: #post448

   

  poti intra in echipa de voluntari eu sunt ! tu ? bucuresti 

 • Karma Kat Karma Kat

  Quick link: #post449

   

  where do I sign in? :D

 • mihaicosmin120 mihaicosmin120

  Quick link: #post451

   

  si cum intram in echipa de voluntari...???

 • bisexbigcock40 bisexbigcock40

  Quick link: #post517

   

  Buna Mj...Catalin sunt,40,Buccasat,bi versatil,fantezist si pervers,bine dotat,cam 18/6...asa k idee...mi-ar pl sa conversam,repet sunt pervers si am destul de multe perversiuni pe care le-am facut,inclusiv incest,zoo...daca e ok,astept un semn de la tine,te pup...unde vrei tu!

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.