• ZolyK ZolyK

  Quick link: #post141

  The Ethical Slut (Tarfa etica)  

  "Tarfa etica" (asta mi se pare cea mai potrivita traducere/adaptare a titlului din limba engleza), este o naratiune non-fictiva care trateaza aspectele unei vieti active din punct de vedere sexual.
  Ideea de la care se porneste este aceea ca termenul TARFA nu ar trebuii luat cu sens peiorativ ci atribuit unei persoane careia ii place si se simte bine in ura actelor sexuale. In aceeasi ordine de idei, in carte se mai gasesc si cateva sfaturi care sa faca o "TARFA" sa fie ok cu acest statut.
  Sunt analizate si situatii din cadrul minoritatilor sexuale (gay si lesbi).
  Per total, este o carte draguta cu un posibil efect mind opening, asta depinzand de experienta fiecaruia desigur.

  Mie personal mi-a placut aceast ghid practic, dupa cum il numesc autorii, insa tind sa cred ca ma cunosc suficient de bine sa actionez asa cum vreau si cred eu ca este ok, fara sa ma ghidez dupa un "How to do it!"

  Cartea se poate citi (in limba engleza)la linkul de mai jos!
  http://books.google.ro/books?id=Y1our6q42kEC&printsec=frontcover&dq=the+ethical+slut&source=bl&ots=vD_ItWu7dW&sig=CkscUDNbcyA8r0HtgEViT1V-gq0&hl=ro&ei=EG-ES8-OLoaSmwOcrLy2Ag&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CBkQ6AEwAg #v=onepage&q=&f=false

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.