• webbie webbie

  Quick link: #post165

  Sfaturi pentru o intalnire la prima vedere mai sigura  

  Mici sfaturi pentru o intilnire la prima vedere mai sigura

  Cind mergi la o intilnire la prima vedere o sa te simti destul de emotionat, pentru ca nu poti sti niciodata dinainte ce fel de persoana o sa intilnesti: cum arata, cine este de fapt, despre ce o sa vorbiti sau ce o sa faceti, si cum o sa iasa. Dar trebuie sa te gindesti si la siguranta, mai ales cind e vorba de mediul in care traim in care aproape jumatate din populatie nu ar fi de acord sa aiba o persoana gay drept vecin.

  Mai intii, incearca sa obtii cit mai multe informatii despre persoana respectiva inainte de intilnire. Intreaba cunostinte comune, incearca sa afli de pe internet.

  Poti iesi la intilnire intr-un grup mai mare. Uneori poate fi mai relaxant si in mod clar este mai sigur sa iesiti impreuna undeva cu mai multi amici.

  Daca te intilnesti singur cu persoana respectiva, nu il invita sa te ia de acasa sau nu il invita direct la tine acasa. Intilneste-te cu el in alta locatie. Nu numai ca poti evita situatii extreme in care persoana respectiva te poate ataca si jefui, dar, daca mergi intr-un loc public si intilnirea nu iese bine, poti pleca cind vrei. Intr-un loc public poti avea mai mult control asupra intilnirii decit daca esti singur la tine acasa cu persoana necunoscuta.

  E bine sa te intilnesti cu persoana respectiva intr-un loc cit mai public. Daca alegi un parc sau o locatie izolata, te expui riscului de a fi atacat. Din pacate, exista cazuri in care persoane homofobe sau hoti au invitat baieti gay la intilnire in locuri izolate si i-au atacat sau jefuit. Alege pentru prima intilnire o cafenea sau un loc in care se afla si alti oameni.

  Daca decizi sa faceti sex la prima intilnire, trebuie neaparat sa te asiguri ca vei face sex protejat sau sex mai putin riscant, in cazul in care nu aveti la voi prezervativ si lubrifiant pe baza de apa. Cel mai bine este sa aceste lucruri la tine. Daca nu, poti oricind sa optezi sa faci sex ne-penetrativ, ceea ce implica mult mai putine riscuri.

  Daca totusi lucrurile nu merg prea bine, nu uita ca ai prieteni buni cu care te poti sfatui. Nu purta povara unei experiente neplacute, ci spune-o prietenului/prietenei in care ai cea mai mare incredere. Intotdeauna prietenii ne asculta si au o vorba buna pentru noi.

 • pieceofhoney pieceofhoney

  Quick link: #post240

  eu am patzito cu tipi mult mai in varsta si supraponderali  

  ma speriam cat de diferiti erau in realitate

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.