• webbie webbie

  Quick link: #post284

   

  "aveam o relatie cu un baiat de o luna, dupa care am aflat ca am HIV, si, logic, fapta era consumata, il infectasem si pe el"

  Povestea vietii mele de gay si un tip la locul lui, cuminte si care cautam o relatie... M-am ales cu un HIV si a fost dramatic sa aflu acest lucru. Un lucru greu de acceptat in Romania ca gay dar si mai greu sa ai HIV.O problema este medicatia, pe care nu o gasesti sau nu iti permiti sa o cumperi, fiind foarte scumpa. Un alt lucru dramatic din viata mea este ca nestiind ca sunt bolnav, adica ca am HIV, aveam o relatie cu un baiat de o luna, dupa care am aflat ca am HIV, si, logic, fapta era consumata, il infectasem si pe el (adica pe iubitul meu cu care aveam o relatie de o luna si nu stiam ca sunt bolnav). Pentru mine a fost un soc ca am nenorocit un om nevinovat. Dupa ceva timp ne-am despartit si am lasat un om care cred ca sufera mai departe singur ca si mine. Pana isi gaseste pe cineva care sa il accepte asa. Pentru ca la noi in Romania daca zici ca ai HIV fuge lumea de tine.

 • radu_23 radu_23

  Quick link: #post298

   

  povesti  reale  traite  in viatza gay .eu!!  folosec prezervativul  tu???

 • radulescu vasile radulescu vasile

  Quick link: #post347

   

  Parerea mea este ca, nu fuge nimeni de cei cu aceasta problema,Inainte de toate sunteti si suntem oameni,iar daca exista comunicare ,atunci exista si intelegere.Asa ca, fii sincer si o sa vezi ca e bine

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.