• rainbow prahova rainbow prahova

  Quick link: #post366

   

  Va propunem o initiativa de care nu am auzit si anume sa sondam comunitatea legat de gradul de saracie a persoanelor gay, un sondaj online care sa vorbeasca de cate persoane gay au loc de munca, cate nu, cate persoane gay au locuinta cate nu,cate persoane gay au boli grave cate nu,cate persoane gay s-au confruntat cu discriminarea dupa infatisare, cate persoane au fost etichetate gay dupa aspectul fizic,gesturi,imbracaminte,in cate judete avem un grup de suport LGBT,cate persoane au facut testul HIV,cate persoane au inceput sa falosesca prezervativul etc.Un chestionar amplu pe domenii pentru a creea o statistica la ceea ce avem,unde trebuie intervenit prioritar etc.

  Asta e la nivel de idee,nu costa banii multi,doar ca trebuie o echipa de asociatii,grupuri locale.

  Voi ce parere aveti.

 • Quick link: #post408

   

  foarte buna

 • Stiulete Depot Stiulete Depot

  Quick link: #post413

   

  O idee foarte bună. S-a făcut ceva asemănător în afară:  http://www.commondreams.org/views01/0621-05.htm  Sper ca la noi rezultatele să se dovedească totuşi a fi ceva mai pozitive.

 • mihaicosmin120 mihaicosmin120

  Quick link: #post455

   

  good good...

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.