• Quick link: #post301

   

  O jucarie pentru un orgasm masculin uimitor


  Domnilor, iata cum puteti ajunge la un orgasm de neuitat pe care nu l-ati mai avut niciodata cu ajutorul unei jucarii sexuale simple!

  O jucarie pentru un orgasm masculin uimitor

  Cheia pentru un orgasm masculin de neuitat este ascunsa intr-o jucarie sexuala aparent nevinovata, care ne aminteste vizual mai mult de un accesoriu sexual pentru doamne. Este un stimulator anal ce stimuleaza prostata cu forma sa unica, atat din interior, cat si din exterior. Aceasta poate provoca unui barbat orgasme foarte intense.

  Partea principala - cea care se introduce - este neteda si contondenta. Corpul are mai multe pliuri si este putin curbat (pentru un acces mai usor la prostata), iar partea mai joasa si cea exterioara a accesoriului are litera S.

  Curbele partii exterioare fac sa fie mai usor de controlat pentru partenera si inseamna mai mult control atunci cand o misti inainte si inapoi.

  Jucaria este destinata in primul rand pentru barbati, dar poate fi folosita si de femei. 

   

  Sursa: sexgen.ro

 • bbuuddyy bbuuddyy

  Quick link: #post365

   

  il recomand 100%. senzatiile sunt unice

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.