• webbie webbie

  Quick link: #post363

   

  De cateva zile am vazut o intamplare absolut superba. Pe Facebook cineva postase un filmulet cu tematica LGBT, nu cine stie ce ofensator, dar cu tematica clara militanta pentru drepturile si sustinerea comunitatii LGBT.

  Unul dintre prietenii de facebook al amicului meu, hai sa ii zicem Musculosu' sare cu un prim comentariu in care tine mortis sa faca tuturor clar faptul ca desi a dat like, el nu este gay, sa stim cu totii si sa fie bine inteleasa treaba. Nimeni nu pare sa reactioneze la remarca asta pana cand un alt tip sa-i zicem Dezvaluitoru' scoate la iveala o faza tare.

  Se pare ca Musculosu' la foarte putin timp dupa ce anuntase public ca el nu este gay i-a vizitat Dezvaluitorului profilul si nu s-a putut abtine la una din pozele la bustul gol sa nu dea like, sa scrie un comentariu apreciativ si sa ii ceara id-ul de messenger :P

  Asa ca Musculosu' a inghitit in sec si s-a retras cu coada intre picioare, in rasetele tuturor, plin de rusine si de ridicol. Eh, asa ipocrizie mai rar. 

  Fotografia nu are legatura cu persoanele reale :) Numele au fost schimbate ca sa mai dam o sansa Musculosului sa mai faca si alta data cate o figura din asta, spre deliciul nostru.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.