• webbie webbie

  Quick link: #post4

  Notiunea de comunitate uneori prost interpretata  

  Sunt multi care se bucura ca exista o comunitate atunci cand doresc sa gaseasca "carne proaspata" ca la raionul cu mezeluri, insa nu mai sunt la fel de interesati cand e vorba de a iesi pur si simplu la o cafea, de a lega prietenii, de parca restul tipilor gay sunt niste obiecte de decor, bune doar pentru a te servi de ei, insa undeva pe un statut inferior...

  Gresesc?

 • Quick link: #post5

  Problema principala  

  Problema principala sunt barfele.

  Cu cine, cand, de cate ori, cat o are, cum e, ce defecte are, cu cati a fost, cum arata, ce-ati facut?
  Unele din intrebarile cele mai frecvente, problema e, ca daca unul dintre noi are o experienta mai naspa cu cineva sau e refuzat de cineva, si mie personal nu imi place refuzul, dam o barfa dragutza despre el, il facem curva sau ceva, et voila, omul e discriminat.

  Ne facem rau unul altuia, din gelozie, invidie. Lipsa de bun simt copii. De asta nu putem face comunitate adevarata.

  Parerea mea.

 • tudork tudork

  Quick link: #post6

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  dupa mine, birfele sint foarte usor de explicat. nu cred ca birfim mai mult sau mai rau decit altii. dar sintem un sistem inchis in care ciocnirea intre particule e mai mare decit in lumea exterioara, si de aia informatia circula efectiv mai repede. Birfa e doar schimb de informatii. Dar pentru ca schimbam informatii despre un numar relativ mic de oameni, informatia circula mult mai repede. Eu cred ca daca am fi o tara de 22 milioane de gay, nici nu s-ar mai simti vreo birfa.

 • Quick link: #post7

  Cine se aseamana, se aduna?!?  

  Adesea le spuneam amicilor mei gay care se plangeau de faptul ca sunt barfiti: "Faptul ca ai auzit prea multe barfe despre tine dovedeste ca frecventezi cercuri nepotrivite. Fa-ti cunostinte noi in/din alt mediu".

  *(Asta spune multe si despre calitatea amicilor mei! :D LOOOL! :)
  PS. Bine ca nu-s multi asa ! :P )

  Anyway....

  Comunitatea inseamna tocmai ca suntem multi si diversi. Altmilteri am fi probabil o minoritate de gemeni. Si cu toate acestea nici gemenii nu sunt tocmai identici.

  Vrei discutii elitiste, cauta-ti prieteni gay in medii academice, bibliotecile publice, teatre, opera, etc. Te asigur ca ii vei gasi si in astfel de medii!

  Vrei sa cunosti gay petrecareti? Cauta-i in cluburi, baruri, petreceri, etc! Ii vei gasi acolo!

  Vrei sa cunosti bushman-gay ? Plimba-te in parcurile cu tufisuri dese.

  Si exemplele pot continua! Depinde DOAR de tine sa stii ce vrei!

  Asa ca cei care se plang de comunitatea gay din Romania, chiar refuz sa-i inteleg pe deplin. Prietene, de ce ai crede ca lumea e de vina ca nu corespunde cerintelor tale in loc sa realizezi ca tu esti cel care se invarte in cercurile nepotrivite? Fa o schimbare! Well, duuuh! :d

  --------

  PS. Sunt sanse bune sa fii barfit si intr-un cerc elitist, evident! Avantajul e ca vei avea parte de o barfa cu staif! :D

 • 20guy 20guy

  Quick link: #post16

   

  chiar ma bucur ca exista un astfel de topic.
  personal,cand am dorit sa socializez cu tipi gay,asta acum cateva luni,am inceput sa vorbesc cu cei de afara;trebuie sa recunosc,exista o mare diferenta de mentalitate.
  insa,nu ma pot plange de cei din romania;sunt atat de multi si atat de variati,incat imi este imposibil sa cred ca cineva se declara nemultumit de comunitate.problema consta in a generaliza;bineinteles ca voi/vom intalni persoane care nu ne vor aprecia...sa disperam,sau sa ne plangem?
  nu!
  eu zic sa luam lucrurile ca atare,si,mai ales,sa fim constienti de calitatile noastre....si ce daca imi spune cineva ca sunt "naspa",sau ca nu's genul lui,sau ca "nu ai ce-ti trebuie ca sa fim prieteni"....a venit sfarsitul lumii cumva?
  pentru mine nu:-??
  ba dimpotriva,ajung sa am o parere mult mai buna despre mine;)
  asa ca,baieti,incercati sa va impuneti anumite standarde,si nu va lasati calcati in picioare de altii...nu merita;)

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.