• tudork tudork

  Quick link: #post428

   

  Se apropie 1 Decembrie 2012, Ziua Mondiala de Lupta Impotriva SIDA. Asta este ziua in care ar trebui sa ne gandim (inca odata) la sanatatea noastra, la ce decizii trebuie sa luam ca sa ramanem sanatosi, sa ne gandim la prietenii nostri care sunt infectati si sa incercam, macar odata, sa ne punem in pielea lor si sa ne imaginam cum este sa traim cu virusul in sange, si sa ne gandim la o zi in care pericolul epidemiei nu mai exista. 

  Astazi vi-l prezint pe Jack Mackenroth, atlet, designer, antrepenor, activist gay si activist pentru cei infectati cu HIV. Este implicat intr-o suta de proiecte, a lansat o retea sociala online pentru persoane infectate cu HIV. A fost diagnosticat cu HIV in 1989 si uitati-l cum arata acum. 

  Un sfat direct de la el:

  Intotdeauna le spun oamenilor sa presupuna pur si simplu ca orice partener de-al lor e infectat cu HIV. Nu are NICI un rost sa intrebi, pentru ca oamenii fie mint, fie habar nu au ca sunt infectati. Testeaza-te regulat si protejeaza-te intotdeauna. Daca esti seropozitiv, nu are rost sa iti pierzi optimismul. Tratamentele sunt foarte eficiente acum si se inventeaza tratamente mai noi si mai bune in continuare. Meriti in continuare iubirea celor din jur si ai ocazia sa faci lucruri bune in viata si de acum inainte. Uita vina si rusinea si ai grija de tine. Sunt sigur ca o sa apara si vindecarea candva curand. 

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.