• webbie webbie

  Quick link: #post288

   

  Statutul de seropozitiv, la fel ca orice lucru care ni se intampla in viata, are si partile bune:

   

  1. Mi-am dat impulsul sa incep sa ma impact cu sine insumi, cu cei din jurul meu, cu trecutul meu; mi-am readus in prezent toate acele momente importante din evolutia mea, relatia mea cu oameni care mi-au marcat destinul (familie, prieteni, colegi de scoala, colegi de munca)

  2. M-a determinat sa incep sa fac ordine in toate palierele vietii mele prezente: in relatia cu familia/rudele, in raport cu prietenii/dusmanii, in ceea ce priveste planul material/ financiar.

  3. M-a ajutat sa verific taria puntilor dintre mine si toti aceia pe care i-am considerat ca facand parte din primul invelis al sferei umane din jurul meu.

  4. M-a ajutat sa-mi simplific, pur si simplu, viata de zi cu zi.

  5. Mi-a deschis si mai mult ochii fizici, dar si pe cei ai mintii

  6. Mi-a dat bucuria de a ma simti complet detasat de o multime de lucruri/stari care pana atunci imi pareau importante/esentiale.

  7. Mi-a dat intelepciunea de a fi mai ingaduitor, mai tolerant, mai bun, mai iertator cu tot cei din jurul meu si cu toate situatiile in care se intampla sa fiu actor principal sau unul secundar.

  8. Mi-a sporit receptivitatea la glume, la ironie precum si disponibilitatea de a fi EU cel care initiaza momentele de umor, ironie.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.