• webbie webbie

  Quick link: #post286

   

  "Si pe masura ce ma adanceam, am inceput sa ma intreb daca aceasta este baza, este timpul sa-mi fac avant catre suprafata?"

  Fac uneori salturi de la trambulina in apa piscinei. Ma incanta senzatia pe care o am cand ma scufund, ating fundul bazinului cu piciorul, iar dupa,  ma imping cu putere catre suprafata gustand cu satisfactie aerul care-mi invadeaza plamanii.

  Cand totul a inceput, am avut aceeasi senzatie: ca ma scufund. Insa, nu aceeasi placuta senzatie... Si pe masura ce ma adanceam, am inceput sa ma intreb daca aceasta este baza, este timpul sa-mi fac avant catre suprafata? Pot inspira aerul ce ma calma, care-mi va umple plamanii.

  Ei bine, a durat ceva... Drumul catre suprafata nu a fost un branci, ci un inot constient prin ape, initial, intunecate. Singur, sau alaturi de cei care mi-au intins bratele pentru ajutor, astazi pot respira, calm sau agitat, deasupra apei. Stiu ca plutesc, dar nu in deriva. Ci in compania noilor mele limite, a oamenilor ce privesc ca mine cu incredere, catre tarm.

  Si asta ma bucura si-mi da curaj.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.