• irinel irinel

  Quick link: #post512

   

  Sunt din bucuresti si vreau sa cunosc baieti dotati pt a le oferi sex oral si clipe de neuitat ....nr meu de telefon e 0768374106

 • mihaigeorge8 mihaigeorge8

  Quick link: #post531

   

  Salut. Mi-as dori sa ne cunoastem. 

 • ppupaciosul ppupaciosul

  Quick link: #post548

   

  Salut! Ma numesc Tavi ,am 38 de ani ,sunt din Dolj si caut un tip gay  pt o perioada de lunga durata care sa prefere romantismul.Sunt un tip pana in 40 de ani linnistit,curat ,serio ,romantic si deosebit de pupacios,gurita fiind preferata mea. Mi-as dorii ckiar acum de sarbatorile de iarna sa gasesc pe cine pt a fii cu noroc pe mai departe. Caut multa afectiune si dragoste ,dc mai exista asa ceva. Urasc agesivitatea ,minciuna ,hotia,lipsa de bun simt si detest ecortele. Ma atrag oamenii sensibili,sufletisti si seriosi.Nr meu de tl este 0762342830.Nu raspund la nr.privat.Cei cu glume de prost gust sa se abtina.

 • ppupaciosul ppupaciosul

  Quick link: #post549

   

  Buna seara! Ma numesc Tavi,am 38 de ani,sunt din Dolj si caut pe o durata lunga de timp,un tip gay pana in 40 de ani care sa prefere romantismul. Sunt un tip sanatos,serios,romantic si deosebit de pupacios,gurita fiind preferata mea.Mi-as dorii chiar acum in preajma sarbatorilor de iarna sa ne gasim pt a avea ambii noroc pe mai departe.Caut multa afectiune,dragoste ,multa sensibilitate si calm sufletesc dc mai exista asa ceva.Urasc agresivitatea,minciuna ,hotia si lipsa de personalitate si de bun simt. Ma atrag oamenii sensibili,sufletisti si seriosi. Nr tel 0762342830. Nu raspund la nr privat. Anuntul este cat se poate de serios si vreau sa fie tratat ca atare.Ce care au intentia sa apeleze la glume de prost gust sa se abtina. O seara placuta si Sarbatori Fericite.

 • robyionut robyionut

  Quick link: #post620

   

  Sall

 • ovyfrincu ovyfrincu

  Quick link: #post689

   

  Salut Iri, da un semn 0720 517 244 Ovy

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.