• radu_23 radu_23

  Quick link: #post311

   

  dc   iubirea sau relatia spun asta intre  2 persoane gay dureaza maxim doar 5 ani si nu pe viatza dc iubiirea uniu barbat este mai frumoasa puternica intensa si mai pasionala decat a unei femei ?

 • hello Kitty hello Kitty

  Quick link: #post313

  ...  

  pentru ca inca nu ai cunoscut femeia care sa nascut femeie si are totusi caracter de barbat :)))

  in general ele se plictisesc repede sau ei se plictisesc...eu insa sunt adepta unui singur barbat indragostita pana la moarte de acelasi trup si suflet imi protejez familia si o apar de tot ceea ce e rau ...cand defapt un barbat ar trebui sa faca asta,si totusi eu ii iau locul eu am grije de el ca de ochii din cap iar daca cineva il ataca verbal sunt ca o fiara gata sa atace si sa distruga pe oricine incearca sa mi-l jigneasca sau sa mi-l doboare...

  pentru ca asta e dragoste adevarata

 • luc_axel luc_axel

  Quick link: #post327

   

  O iubire intre 2 persoane poate dura sau nu, poate fi pasionala sau nu...

  Nu conteaza daca e barbat sau femeie.... Cand iubesti pe cineva, iubesti persoana respectiva nu sexul (dpdv biologic) ei.  Acum daca esti o fiara gata sa o aperi sau un suflet tandru ce are nevoie de aparare depinde de caracterul tau. Fratele meu e intr-o relatie de 12 ani cu acelasi barbat si inca se iubesc :). Sper doar sa am intr-o zi o relatie asemanatoare.

 • Quick link: #post334

   

  hmmm ,numai 5 ani ?cred ca poate dura mai mult .vedem si in relatiile hetero apar prb ,si sunt divorturi care se pronunta  dupa mai putin de 5 ani .aici depinde de la caz la caz .

 • Quick link: #post335

   

  hmmm ,numai 5 ani ?cred ca poate dura mai mult .vedem si in relatiile hetero apar prb ,si sunt divorturi care se pronunta  dupa mai putin de 5 ani .aici depinde de la caz la caz .

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.