• webbie webbie

  Quick link: #post281

   

  "ca i-am ascuns adevarul ma apasa si ma readuce din nou la singuratate"

  ... Tacerea care imi invaluie misterul de aproape zece ani a incetat.

  O noua vibratie ma inconjoara de cateva luni bune cu totul si cu totul noua. Cand m-am indragostit nu m-am intrebat cine este, de unde vine ci pur si simplu mi-a placut, uitand pe moment cine sunt si prin ce momente triste am trecut. Dragostea nu iarta, dar nici boala. L-am ferit de tot ce poate fi mai periculos pentru el din partea mea, dar inevitabilul s-a produs. Intr-un moment in care fericirea mea era favorabila si-a exprimat incredere totala in mine si eu in el, numai ca ascundeam un miez de adevar pe care nu mi l-am permis sa il recunosc de la inceput, boala de care sufar. Intre dragoste si HIV a aparut pumnul care ne separa. Stiu ca mi-am dat tot interesul pentru a-l fi protejat dar faptul ca i-am ascuns adevarul ma apasa si ma readuce din nou la singuratate. Il mai am si acuma, el e dincolo de adevar, eu singur cu gandurile mele. Il iubesc dar constiinta ma opreste sa continuu relatia. Iubesc ceea ce imi este interzis si din toata aceasta pacoste anii vor decide ce se va intampla cu noi.

  Pacatul de a nu-l fi informat de la inceput ma urmareste zi de zi.

 • radulescu vasile radulescu vasile

  Quick link: #post348

   

  DUMNEZEU NE-A INZESTRAT CU GRAI SI NE-A AJUTAT SA AVEM CUVINTE,TE ROG FII SINCER SI SPUNE CELOR DRAGI DESPRE CE ESTE VORBA SI DESPRE SUFERINTA TA. OAMENII CARE AU TINUT LA TINE PANA ATUNCI  VOR TINE SI DE ATUNCI .DUMNEZEU SA TE AJUTE SI SA FIE ALUTURI DE TINE

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.