• dcalte dcalte

  Quick link: #post462

   

  Buna ziua! Ma numesc Delia si sunt studenta in ulmul an la University of Essex din Anglia si m-am hotarat ca pentru lucrarea de licenta sa fac un mini-studiu de cercetare pe felul in care homosexualii si lesbiencele sunt tratate in Romania. Daca m-ati putea ajuta ar insemna enorm, iar ce implica ar fi un interviu (fie pe Skype, sau completand un document in word), iar indentitatea se va pastra in anonimat.

  Multumes frumos!

 • Quick link: #post472

   

  sint tratati ca un cacat

 • pulamea pulamea

  Quick link: #post473

   

  Domnisoara studnt, corect este "lesbiene" si nu "lesbience"! bine ar fi sa va schimbati tema!!!!

 • sorrin sorrin

  Quick link: #post524

   

  pana la urma nu e chiar asa cum spun unii, nu este cel mai dramatic a fi gay sau lesbiana atita timp cat nu impui asta cuiva si iti vezi de viata ta. am 22 ani si sunt gay, sunt prieteni care au aflat si chiar fratele a aflat dar inca nimeni nu ma tratat altfel decat cum o faceau pana acum, ba chiar unii au apreciat mult increderea pe care am pus-o in ei spunindule. nu mai este asa de tragic si nu va mai jaluiti ca sunteti tratati ca niste cacati sau altfel....

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.