• webbie webbie

  Quick link: #post290

   

  "Nu pot spune ca nu ma asteptam (deoarece am avut multe partide de sex neprotejat cu parteneri ocazionali gay) dar nici nu am acceptat sa mi se intample tocmai mie."

  Prietene,

   

  Am 42 de ani si de doi ani am aflat ca am HIV. Nu pot spune ca nu ma asteptam (deoarece am avut multe partide de sex neprotejat cu parteneri ocazionali gay) dar nici nu am acceptat sa mi se intample tocmai mie. Asa spunem toti, insa se poate intampla. Inainte nu stiam mare lucru despre aceasta boala, credeam ca aceste persoane stau la pat plini de bube si asteapta sa moara. Nu-i asa. Se poate supravietui foarte bine in functie de cum isi organizeaza viata. Important este sa nu fiti disperati si sa luati decizii pripite - suicidul sau alte chestii.

  Acum pot sa spun ca am aflat destule, gratie unui grup de suport din care fac parte la PSI ROMANIA, aici am gasit oameni ca si mine, plini de viata si draguti. Daca ei puteau fi veseli, de ce sa nu fiu si eu?

  Acum mi-am regasit amici de care ma izolasem. Familia in ceea mai mare parte nu stie ca am HIV, iar surorile mele stiu si sunt ok, nu vorbim despre acest lucru, sunt la fel ca si inainte.

  Parintilor am preferat sa nu le spunem, sunt destul de batrani si nu vreau sa le grabesc sfarsitul, prefer sa nu afle. La inceput a fost greu, acum a trecut, iar am pofta de viata, sa iubesc si sa fiu iubit. Se poate.

  Daca aflati ca ati luat aceasta boala, nu va pierdeti cu firea.

  Faptul ca v-am scris nu este pentru ca nu suport singuratatea (desi am fost si sunt un singuratic toata viata fara ca sa-mi dau seama), dar impreuna am putea sa invatam multe lucruri pe care nu le stim.

  Stiu ca exista tratament care prelungeste viata, sper ca in curand sa se descopere ceva sa vindece definitiv boala.

  Vom trai si vom afla!

  Cu drag, al dumneavoastra (fie ca va place sau nu) friend HIV.

  PS: Protejati-va! E cel mai usor lucru de facut. Protejandu-i pe altii, te protejezi pe tine!

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.