• gaby_88 gaby_88

  Quick link: #post394

   

  Am  intalnit   foarte  multe  cazuri in  comunitatea   gay      ca foarte  multe persoane  se  despart  sau traiesc  prin minciuna  atata  timp  cat  acea persoana este  gay  sa   traiasca   in minciuna din cauza parintilor    si  la un momendat  dupa o periopada  de   timp sa auzi ca iubitul       se a casatorii cu o  fata sau este  casatorit   cu o  fata  ceeea ce   de  multe  ori intalnit in  cuplurile  gay  din lumre        indiferent   trebuie sa ajunga  si la obligatia parintilor  de a se  casatorii cu    femei  a avea   copiii       nush dar mi se pare absurd ceea  ce eu nu as  accepta  asa ceva   asta  sunt  viata o traiesc  cu un baiat ca si mine  pe tot parcursul  vietii          ce parere  aveti despre  acest  argument

   

 • Quick link: #post404

   

  o parere foarte buna Boy,bravo

 • blankpage blankpage

  Quick link: #post435

   

  De acord cu tine , este o tradare fata de cel cu care are o relatie. Problema se pune altfel , exista si bisexualitatea , iar in acest caz este normal sa aiba si un copil / sotie ... nu poti acuza omul. Mai ales daca se ia in calcul si familia lui , mediul din care vine , iar daca esti unul la parinti si incep aia cu replici gen " cand te insori , cand o sa imi cresc nepotii". 

  Este o problema ce-i drept de acord cu tine , dar este nevoie si de intelegere.

 • mihaicosmin120 mihaicosmin120

  Quick link: #post452

   

  lumea are o mentalitate de kko..zik io...frate nu s-a auzit de prelevare de sperma si de mame surogat...ce pnm...lomea e naspa...mai are mult pana la emancipare pe orice plan...my opinion

 • cosmin95 cosmin95

  Quick link: #post490

   

  Traim intr-o lume majoritar heterosexuala si in  parte homofoba. Este o mentalitate de neschimbat cu privire la persoanele gay. Un heterosexual chiar daca va accepta un gay, chiar daca va empatiza cu acesta, pastreaza cu certitudine si unele rezerva fata de el. Este de altfel o atitudine generalizata fata de tot ce reprezinta minoritate, fie ca este religioasa, etnica sau sexuala. Cat priveste comportamentul majoritatii gay-lor de a se ascunde, acesta este  justificat, in conditiile unei societati care invoca valori morale sau religioase ce blameaza orientarea homosexuala. Faptul ca unii gay aleg sa traiasca in minciuna, fiind deja casatoriti sau, dupa o relatie cu un homosexual, sa se insoare (cu o femeie, fireste), nu trebuie sa surprinda. Este probabil de preferat confortul social si financiar dat de o casatorie in locul unei incertitudini generate de acceptarea orientarii gay, cu o excluderea categorica a ideii de familie.

 • ppupaciosul ppupaciosul

  Quick link: #post506

   

  Sunt un tip din Oltenia,linistit ,saantos,romantic si deosebit de pupacios.Caut o prietenie ,impletita cu multa dragoste.Nu caut sex. Ii plac sarutarile in special,am o fire romantica. Urasc agresivitatea ,hotia,lipsa de bun simt si detest escortele. Caut un  tip pana in 35 de ani,repet,serios si pupacios ca mine.Numarul meu este 0762342830. Nu raspund la nr privat.O zii placuta va doresc.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.