• tudork tudork

  Quick link: #post137

  gazeta de perete a rusinii  

  Incep cu Biserica Ortodoxa Romana. Lucrurile s-au mai schimbat putin, macar la nivel declarativ, dar este singura institutie care, la inceputurile miscarii de abrogare a articolului 200, a organizat o campanie de stringere de semnaturi pentru pastrarea articolului 200. Asta inseamna practic ca Biserica Ortodoxa Romana isi dorea ca persoanele LGBT sa ajunga/ramina in inchisoare.

 • Indy Indy

  Quick link: #post138

   

  Talibanii crestini care posteaza "in anonim" pe aici. They always ruin my mojo ...

 • Quick link: #post146

  AMR.....?  

  Armata romana.. profund alergica la seropozitivi si LGBT Comunnity - in ambele situatii nu esti considerat eligibil pentru a accede in cadrul acestei institutii!

 • webbie webbie

  Quick link: #post158

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  Hmmm, da Tiny, din pacate ai dreptate... cu armata nu stiu exact cum se poate rezolva situatia, insa cu comunitatea LGBT creeeeed ca ar trebui sa se poata face ceva. In definitiv totul tine de cum gandeste fiecare. Cred ca cei mai multi resping ideea de a avea in preajma un tip seropozitiv pentru simplul motiv ca habar n-are despre ce e vorba si pentru ca multi desi STIU exact cum se transmite si cum nu se transmite HIV, tot nu pot trece peste prejudecati ca sa inteleaga ca o strangere der mana sau a folosi aceeasi scrumiera nu pune pe nimeni in nici un fel de pericol. Decat eventual pericolul de a parea prea open minded intr-o comunitate inca legata la ochi

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.