• king_of_spades king_of_spades

  Quick link: #post105

   

  Cele mai tari filme cu tematica gay pe care le-am vazut anul asta sunt Make the Yuletide Gay:  si Boy Culture:  Comedie(coming-out) respectiv drama cu happy end. Incercati ;) :P

 • Quick link: #post108

  Alte recomandari... TLA  


  O comedie romantica necoventionala, gay-themed - "Coffe Date":  sau o comedie gay pentru... toata lumea :D - "Everyone"  sau un film spumos si incantator - "Cowboys and Angels":  Toate sunt productii TLA, si am avut placerea sa ma impiedic pe youtube de un clip nice, ce prezinta un mix de filme cu tematica gay. Abia reuseam sa tin pasul cu toate titlurile! :D Succes la vanatoarea de filme :D Enjoy!

 • Quick link: #post109

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  


  O fi adevarat ca Dean Martin si Jerry Lewis ar fi impartasit o dragoste ascunsa, unul fata de celalalt?
  Nu poti sa nu zici "ceva se intampla acolo", urmarind secventele urmatoare :D :
 • Quick link: #post110

  AVATAR produce depresii...  

  http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ

  Stiu ca AVATAR nu poate intra ca recomandare Gay Themed Movie, dar e un film in voga *(si daca esti gay, prin defintie esti preocupat de tot ce e in voga, nu-i asa? :D )... si se asteapta ca incasarile sa fie record si sa depaseasca cele 1.8 miliarde USD incasate de Titanic. Pana in prezent Avatar a incasat 1.3 mld. USD!

  In mod interesant insa, am aflat azi pe diferite canale media ca filmul, in special pelicula 3D "Avatar", care prezintă lumea extraterestră Pandora, provoacă depresie şi chiar impulsuri suicidale în rândul spectatorilor care au tendinţa de a se ataşa de lumi fictive, informează Daily Mail, în ediţia electronică.
  Concluzia a fost generată de miile de mesaje publicate pe forumurile de pe internet de fanii filmului, care se declarau deprimaţi din cauză că nu pot vizita planeta Pandora.

  Potrivit CNN, site-ul "Avatar Forums" a primit peste 1.000 de mesaje ca reacţie la o rubrică cu titlul "Modalităţi de a te confrunta cu depresia provocată de faptul că Pandora este un vis intangibil".

  Administratorul forumului, Philippe Baghdassarian, spune că poate înţelege de ce oamenii sunt trişti şi chiar deprimaţi după terminarea filmului. "Lumea din film este atât de frumoasă încât rămâi cu un fel de nostalgie că nu există aşa ceva şi pe Pământ. Cred că mulţi au văzut prin acest film că am putea trăi într-o lume total diferită şi asta i-a făcut să se simtă deprimaţi", a spus el.

  Unul dintre vizitatorii site-ului şi-a mărturisit chiar un impuls suicidal . "De când am văzut «Avatar» mă simt deprimat. Lumea de pe Pandora şi populaţia Na´vi m-au cucerit şi îmi doresc să pot fi unul dintre ei. Nu mă pot opri să mă gândesc la ce s-a întâmplat în film şi la emoţiile puternice pe care le-am resimţit în timpul vizionării. M-am gândit chiar la sinucidere, cu speranţa că m-aş putea reîncarna într-o lume similară Pandorei", a scris el.
  Psihologii atribuie aceste reacţii nevoii de escapism, dar şi tendinţei de idealizare.

  Astfel, Stephan Quentzel, psihiatru la Beth Israel Medical Centre din New York, a declarat că "viaţa virtuală nu este ceva real şi niciodată nu va reuşi să fie. Realitatea nu poate concura cu acest univers utopic creat prin cele mai noi tehnologii, pentru că acesta o face să pară imperfectă".

  Interesant efect, nu credeti? :) Nu stiu nici un alt film care sa mai fi avut un asemenea impact asupra oamenilor! :D

 • tudork tudork

  Quick link: #post111

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  trebuie sa fii nebun sa vrei sa mergi pe pandora, cu toate fiarele alea care te maninca din toate partile. o fi mai frumos ca in dristor sau pe magheru, dar aici nu sare nici o chestie ca sa te faca bucati la fiecare minut:)

 • webbie webbie

  Quick link: #post115

  True, insa acum avem si scene de sex in Avatar ;)  

  Ca sa faca totusi saltul de la 1.3 mlrd dolari la 1.8 mlrd si sa detroneze la incasati Titanicul, James Cameron a promis scene fierbinti de sex pe DVDul editie speciala.

  Vezi stirile TG

 • The_Pink_Brick The_Pink_Brick

  Quick link: #post116

  Special efects, for special people...  

  Cred ca despre Avatar era mai bine scris (if must) la sectiunea news.In rest, mie imi plac filmele serioase.Nu am vazut Avatar si nici nu sunt curios.

 • The_Pink_Brick The_Pink_Brick

  Quick link: #post117

  A ( real ! ) must see !  

  Un film cu adevarat de vazut cel putin o data in viata, este cel a lui Bob Fosse din 1972, si anume Cabaret ( need i mention more ? ).
  Excelent regizat, rol excelent jucat de catre Liza Minnelli,coregrafie excelenta, muzica excelenta.Subtil, haios si cu substanta.

 • shizzle shizzle

  Quick link: #post132

  jazz  

  Cabaret ii fain.
  Da' si All That Jazz

 • Quick link: #post139

  Summer storm.  

  http://www.youtube.com/watch?v=A4YghiZxHfw

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.