• formen formen

  Quick link: #post391

   

  De când am conștientizat că sunt gay, am încercat să neg asta, chiar și față de propria persoană. Am avut o prietenă, prieteni homofobi, tot tacâmul. Chiar dacă prietenii mei și colegii mei de muncă mă văd ca un tip OK, nu sunt. Nu mă simt bine jucând teatru, prefăcându-mă că sunt ceva ce nu sunt defapt.

  Aș vrea să pot striga în gura mare: Sunt gay! 

  Dar de unde sunt eu (și bănuiesc că așa e peste tot în țară)- să mă proclam singur ca fiind gay nu este o idee prea bună. Ce ar trebui să fac? Să mă ascund în continuare, să mă prefac că sunt OK, când nu mă simt deloc OK?

 • Quick link: #post392

   

  prin ce treci tu trec si eu

 • virginul18 virginul18

  Quick link: #post426

   

  Ai un id de mess?::D

 • marius marius

  Quick link: #post427

   

  cam toti trec prin asta

 • prietenultau prietenultau

  Quick link: #post481

   

  formen. esti exact genul de persoana ca si mine exceptand faptul ca nu am avut iubita . nu ma ascund. Clar cui nu-i convine  NU MA INTERESEAZA Deci fi barbat si aratale ca tu esti tu si ei sunt ei CLAR

 • cosmin95 cosmin95

  Quick link: #post491

   

  Cunosc bine aceste trairi. A fost o perioada cand nu m-am acceptat, spunandu-mi in permanenta ca sunt heterosexual !  Si cu cat imi spuneam, cu obstinatie, ca sunt hetero, cu atat imi faceam mai mult rau decat bine. Am sfarsit prin a ma accepta ca gay, ceea ce mi-a dat o liniste interioara, pe care o am si acum. Nu te simti bine atat timp cat traiesti in minciuna si e firesc sa-ti vina sa fii extrem de vocal in privinta orientarii tale. Acceptarea minciunii nu face altceva decat  decat sa genereze disparitia respectului de sine si un enorm sentiment de culpabilitate. In fond nu alegem cum sa ne nastem. Nu trebuie sa uitam ca o singura viata avem, iar conturarea unui profil fals, care sa placa majoritatii, nu poate duce decat la distugerea propriei identitati.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.