• webbie webbie

  Quick link: #post280

   

  Mi-a spus o prietena acum foarte multi ani ca Viata este o curva. Arde-o pana nu te arde ea pe tine.La momentul respectiv nu am ascultat-o sau chiar de am facut-o mi s-a parut oare cum exagerata, si am considerat cuvintele acelea ca fiind refularea cuiva ce tocmai a suferit din dragoste. Da, asa era atunci si poate nu mi-as fi imaginat ca voi avea aceeasi parere cativa ani mai tarziu. Astazi.

  Traiesc intr-o societate in care ea avea dreptul sa iubeasca liber si sa poata spune oricui ca sufera din iubire pentru ca se incadreaza intr-o normalitate, asa cum o vad altii, normalitate in care EU (un oarecare, de sex masculin) trebuie sau sunt oarecum nevoit sa ascund ca iubesc un EL, exact asa cum o facea EA atat de dezinvolt.

  De parca asta nu era de ajuns acum, acelasi EU care nu credea ca viata ma va mai putea lovi cu altceva, am aflat ca sunt de doua ori altfel, de doua ori diferit de normalitate: gay, seropozitiv. Nu era de ajuns ca le ascund unora inclinatia mea sexuala, acum sunt nevoit ca in aceea lume a mea, minoritara in care ma simt in largul meu, sa ma inchid intr-un cerc mult mai mic, al celor seropozitivi sau sa incerc sa sparg cercul evadand in minoritate, cu riscul de a fi respins si marginalizat.

  Dar ca peste tot, atunci cand crezi ca e greu afli ca de fapt inca nu ai vazut nimic, si brusc te indragostesti de un seronegativ.

  E ok. Eu il plac, poate ca si ma place. Trece o luna, trec doua.. sunt sigur ca ma place, si spun bomba si vad ca nu fuge el,... sa fug eu? Mai bine raman si vad unde vom ajunge. Incep sa am sentimente puternice si vrem sa putem face orice impreuna, sa avem o relatie NORMALA dar inca ne este frica.Il simt ca se teme inca de mine, ma saruta, ma alinta, ma incanta si apoi il simt ca ma respinge. Inca ii este teama.. si nu de necunoscut, de mine.. cred ca de el, HIV.

  As vrea sa-l pot convinge ca nu facem nimic gresit si ca iubirea va invinge, dar oricat de grijuliu as fi, nu-i pot garanta ca aceeasi iubire il va putea feri la nesfarsit de virusul problema.

  Evit sa fac eu pasul si-l las pe el sa hotarasca asteptand rezultatul final iar tu cel care citesti gandeste-te ca la momentul in care am scris... Eu sunt EU in poveste si el este EL dar maine poate fi altfel: EU va fi EL, si El va fi TU.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.