• j_j_2 j_j_2

  Quick link: #post106

  Cum sa-mi dau seama...pur si simplu stiu  

  Am trecut de muuuulti ani de faza cand credeam ca e doar o curiozitate. Inca din anii de liceu vedeam ca imi placeau baietii cu arata fizic, insa nu credeam ca e vreo problema pentru ca atunci consideram ca nu e nimic sexual...caci eu ziceam ca imi plac fetele si deci aveam si prietena. Totusi mai tarziu vedeam ca eram din ce in ce mai "curios" si mai dornic de un barbat si s-a intamplat sa vad cum este....de atunci stiu clar ce imi place.

 • tudork tudork

  Quick link: #post112

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  eu imi amintesc perfect primul meu vis erotic. la 7 ani, eram in clasa a doua. l-am visat aproape gol pe unul din colegii mei de clasa cu care nu aveam legaturi, dar tin minte ca era inalt si blond, si il chema Gabriel. Imi amintesc ca visul m-a tulburat grozav, dar nu m-am gindit mult la el dupa aceea, insa nu l-am uitat niciodata. Cind mi-am dat seama ce se intimpla cu mine, m-am gindit ca visul ala era probabil o prima manifestare, complet inconstienta.

 • mariusik@ mariusik@

  Quick link: #post121

  mda  

  ei bine..se pare ca au aparut teste tampite pe net...nu au nici o legatura una cu alta...sunt teste ingenioase vezi doamne...care iti ofera un rezultat in procente:cat la suta esti gay...da in fine...probabil ca ar trebui sa te lasi condus de instinct...eu unu asa am facut...si sunt foarte multumit de stilu asta de viata.pana la urma conteaza sa te bucuri de viata...si sa faci ceea ce simti pe moment...nush...asa sunt eu...

 • tudork tudork

  Quick link: #post123

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  chestia cu instinctul e cea mai buna, dar nu se aplica asa usor daca exista chiar si o farimita de gind ca ceea ce facem/ceea ce sintem nu e ok. si e normal sa gindim asa, cita vreme tot ce vedem in jur sint modele hetero si tot ce auzim de mici in jur sint chestii negative despre sex, si despre homosexualitate. si atunci faza cu instinctul nu mai merge asa usor pentru ca ti-l reprimi, si te lupti cu el. si atunci ce ramine? doar incercatul? dar eu nu am incercat sa am o relatie hetero, asa ca poate sint hetero!

 • timogin timogin

  Quick link: #post469

   

  ... Bravo voua ca stiti cum este si va simtiti bine. iar eu caut sa fiu initiat si din diverse motive n-am reusit sa-mi satizfac dorinta de a fi cu un barbat si sa aflu cat de placut poate sa fie.  Poate imi dati un sfat pt k, nu am gasit decat propuneri pt sex si atat iar eu nu privesc situatia doar ca un simplu act ci ca o implinire din care, bineinteles, stiu ca se va sfarsi cu o posedare si restul.  Astept sa fie un act de daruire si apoi posesia.  Ma puteti orienta ?

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.