• lapidus lapidus

  Quick link: #post55

  cornitele de sezon  

  ia sa vedem...fidelitatea nu intra in triunghiul amoros al definitiei iubirii...foarte bine,o durere de cap mai putin pentru unii.un plan mai usor de urmat pentru altii.personal cred ca fidelitatea este o chestie care se potriveste foarte bine oamenilor.si de ea se leaga mai multe.in fine, nu dam in cap, in seara asta incercam sa punem coarne...
  cat de des ai fost inselat? si cum ti-ai dat seama? dupa ce va intalneati si consumati o partida de amor, te suna sa iti spuna ca in drumul spre casa a avut nush ce accident in fata pe coloana si ca nu stie cand va ajunge acasa ?iar odata ajuns acolo ca i-a cazut reteaua vietii si nu mai poate intra on-line cu tine?
  da,vorbesc despre relatiile la semi-distanta si da , vine o alta intrebare : sunt mai incornorate capetele care se vad mai rar?


  ce ar trebui sa faca o diva ca mine care este prinsa intr-o relatie de genul asta? la semi-distanta cu foarte multe semne de intrebare intre?

  c'mon fiti creativi, mor de curios...

 • tudork tudork

  Quick link: #post66

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  nu cred ca relatiile la semi-distanta (ce-o fi asta de fapt, ceva de genul Brasov Ploiesti? Sau Bucuresti Pitesti?) sint mai predispuse la aparitia de coarne, cum le zici tu foarte plastic:) Si asta cu coarnele e o mare problema? chiar tu ziceai ca nu ai cum sa iti dai seama ca ti s-au pus coarne, si nici nu se afla ca i-ai pus tu coarne (desigur, daca esti putin destept, si stii sa iti faci o strategie). E un singur risc la faza asta cu relatia cu coarne: problema bolilor. Din pacate si in acest moment majoritatea infectiilor noi cu HIV apar in interiorul relatiilor. De aia cred ca cel mai bine este sa discuti cu partenerul. Eu as face un mesaj de genul:
  - incercam pe cit se poate sa ne fim credinciosi (daca vrei asta, desigur).
  - daca totusi mai gresim din cind in cind, sa o facem super protejat si cit mai putin riscant.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.