• webbie webbie

  Quick link: #post151

  Comunitatea gay socializeaza?  

  Ma intreb daca de fapt interactiunea dintre baietii dintr-un oras se rezuma doar la a merge la club sambata sau e si mai mult, daca se intalnesc in grup mai mare sa faca o excursie de weekend, daca se intalneste lumea sa iasa la cafea in grup mai mare decat bisericutele obisnuite, un gratar la padure, o seara de monopoly? Ce ziceti

 • sogard sogard

  Quick link: #post153

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  nu stiu daca chiar socializeaza sau nu , cert e k e foarta multa barfa

 • tudork tudork

  Quick link: #post154

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  nu cred ca se socializeaza in mare parte. cred ca sint persoane gay care au cercuri de amici gay cu care isi petrec timpul liber, dar astea sint persoanele cele mai out, mai relaxate si mai netematoare. cred ca majoritatea oamenilor ies cu amici care insa nu ii cunosc pe de-antregul (nu stiu cum se scrie corect treaba asta:) si nu le cunosc orientarea sexuala. Si sa nu aud acum argumentul: de ce nevoie sa stie amicii mei ce fac eu in pat? PAI PENTRU CA ORIENTAREA NU TINE DOAR DE CE FACI IN PAT.Cita vreme viata ta gay este doar ce faci in pat, atunci fie nu esti gay, fie te limitezi foarte tare.

 • Indy Indy

  Quick link: #post155

   

  Cred ca e mai dificil sa faci un cerc de amici gay pt simplul fapt ca "a fi gay" nu e o alegere si nu spune nimic despre persoanilatea individului.
  Personal mi-ar face placere sa particip la un astfel de "gathering"

 • tudork tudork

  Quick link: #post156

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  vezi, multi oameni gay spun ca pentru ei nu conteaza cu cine stau de vorba, gay sau hetero, si sint de acord cu asta, dar e interesant ca oridecite ori organizam astfel de "gatherings" participantii sint incintati. ceea ce inseamna ca exista totusi nevoia de comunicare intre persoane gay, si ca sint lucruri pe care vrem sa ni le spunem unii altora.

 • webbie webbie

  Quick link: #post157

   

  Si atunci ajungem la eterna intrebare la care inca nu am reusit sa ajungem la o "majoritate" care sa dea un singur raspuns: credeti ca tipii gay isi aleg amicii in functie de orientarea sexuala a acestora? Adica ne alegem mai degraba prieteni gay decat hetero?

 • Indy Indy

  Quick link: #post159

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  Daca vin 20 de oameni la un gathering sunt bune sanse ca fiecare sa gaseasca una sau mai multe persoane cu care sa poata relationa. Probabil unii se vor simti mai bine decat altii dar, per total, experienta va fi una placuta. In mod cert exista nevoia de comunicare, sunt convins de asta.

  Prietenii ti faci din mediul in care iti petreci majoritatea timpului si in functie de valorile individuale. Cred ca majoritatea au prieteni hetero pentru simplul fapt ca sunt in contact cu persoane hetero tot timpul. Nu cred ca orientarea sexuala este un factor atat de important atunci cand iti alegi prietenii dar poate deveni un factor determinant cand selectezi in interiorul grupului (sa zicem ca poti vorbi anumite lucruri cu prietenul(ii) gay pentru ca te poate intelege mai bine)

 • Quick link: #post170

  Nu depinde de orientare depinde de persoana!  

  Hello, parerea mea e, ca oamenii socializeaza intre ei. Spun oameni fiindca multi uita ca in primul rand suntem oameni, apoi baieti si numai apoi suntem gay. oamenii socializeaza cu oameni de care le plac sau cu care au ceva in comun, cu care au idei comune sau din simplul fapt ca le place sa fie in prezenta acelei persoane, egal de ce orientare sau sex ar fi.
  Din pacate, parerea mea, in Romania se merge prea mult pe sex si nu pe socializare, adik vorbesc cu tine fiindca vreau ceva sa fac cu tine, nu din simplul fapt ca ma interesezi ca persoana. Eu dau mare vina pe internet, mi se pare un mijloc de comunicare f impersonal. Altceva e cand sa zicem se vad doua grupuri si oamenii din acele grupuri fac cunostinta si asa se fac apoi si prietenii, relatii, samd.

 • urs23 urs23

  Quick link: #post175

   

  am realizat ca in afara de gayromeo si clubul soho, nu am alte oportunitati sa intalnesc barbati gay. aceste doua modalitati, cel putin pentru mine, sunt foarte limitate pentru ca sunt mereu aceeasi oameni care nu vor socializa cu mine veci, orice ce as face. ma gandesc sa emigrez numai si pentru asta.

 • potisamaplaci potisamaplaci

  Quick link: #post176

  Socializare, socializare si iar socializare  

  Stiti voi, dupa parerea mea termenul de "socializare" este unul oarecum absolut: depinde ce intelege fiecare prin socializare. Din cate persoane am cunoscut, am observat cateva sensuri a acestei activitati: unii cred ca o simpla bauta ii avantajeaza sa se cunoasca, altii printr-o distractie, unii stau doar pe mess, altii se intalnesc la o cafeluta si barfesc ultimele ciudatenii din comunitate, unii nu au nevoie de asa ceva. Putini insa sunt cei care spun: ma duc intr-un club si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni.

  Un "prieten de-o seara" nu te-a facut sa socializezi, unul adevarat da!

  Succesuri la "socializat" :P

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.