• webbie webbie

  Quick link: #post186

  Ce e mai nasol: sa fii gay sau sa fii seropozitiv in Romania  

  Sunt foarte curios ce parere aveti si voi - ce e mai nasol in Romania de astazi? Sa fii gay sau sa fii seropozitiv?

  Am auzit de ambele parti diverse idei... Sunt unii care spun ca sunt infectati cu HIV, ca sunt fericiti ca familia ii accepta si cei din jurul lor la fel, insa le este teama sa mearga la medic pentru un nenorocit de hemoroid pentru ca se tem ca medicul va sti ca este gay si cine stie ce o sa faca individul.

  Pe de alta parte am auzit oameni care nu au o problema ca sunt gay, au reusit sa isi selecteze oamenii din jurul lor in asa fel incat sa aiba doar persoane care il pot accepta si lua cu totul, insa n-ar vrea pentru nimic in lume sa afle cineva ca boyfriendul lor este seropozitiv pentru ca lumea va crede automat ca si el este seropozitiv.

  Asa ca va intreb eu - ce e mai nasol - sa fii gay sau sa fii seropozitiv in Romania?

 • tudork tudork

  Quick link: #post187

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  cred ca e mai usor sau simplu sa fii gay, pt ca cel putin nu ai problemele de sanatate. pe de alta parte, poate ca daca as locui intr-un orasel mic, cu parintii, care s-ar putea sa fie pastori la vreo biserica neoprotestanta, poate m-as razgindi

 • tudortest tudortest

  Quick link: #post211

   

  unde mai pui ca acum au inceput sa apara probleme cu tratamentele, ceeea ce face ca situatia celor seropozitivi sa fie mai nasoala decit inainte

 • Quick link: #post405

   

  i do not know

 • garfield garfield

  Quick link: #post553

   

  Ambele. Chiar am avut discutia asta, intre noi 2. Eu nu m-as desparti pentru asa ceva.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.