• Quick link: #post37

  Cadouri GAY?    Care mai sunt tendintele?
  Ce cadou e cel mai potrivit pentru:

  - Iubitul tau? - (daca esti intr-o relatie)
  - BF - (boyfriend, daca relatia e abia la inceput)
  - Amicii gay - (invitati la petrecerea ta Glamorous Gay X-mas!)

 • tudork tudork

  Quick link: #post45

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  eu si prietenul meu avem doua variante pentru craciunul asta:
  - fie nu ne facem nici un cadou, dar ne concentram in schimb pentru cadourile pentru familiile noastre (de fapt familia mea, pentru ca familia lui nu stie de relatia noastra)
  - fie ne facem cadou doar banii pe care i-am fi dat pe un cadou. sau contribuim la lucrurile pe care si le cumpara fiecare.
  Daca e boyfriend, se poate face orice fel de cadou, in functie de persoana si nevoile tipului respectiv. Desigur, nu as cumpara lenjerie intima decit daca as vrea sa fac un apropo...
  Amici? pai daca ii invit eu la petrecerea mea glamoroasa, as prefera sa vina ei cu cadouri...

 • Quick link: #post49

  hmmm........  

  Aici chiar nu stiu care e protocolul, la o petrecere de X-mas mergi cu daruri catre gazda sau gazda se ingrijeste de cadouri? Sau se considera petrecerea cadou si alte daruri nu se mai fac?

 • tudork tudork

  Quick link: #post62

  Titlu mesaj, maxim 140 caractere  

  se mai intimpla si faza asta cu gazda care da cadouri. ma rog, ceva mic si simbolic. daca as fi eu invitat la o petrecere a unor prieteni gay, fie ea glamoroasa, fie nu:), as duce fie o sticla de bautura daca nu ii cunosc prea bine, fie un cadouas, daca ii cunosc mai bine, dar ceva mai neutru si usor de procurat, de exemplu o agenda, jurnal, sau un album, ceva de genul asta.
  Cred ca cele mai dificile cadouri sint cele pentru tipi cu care esti in faza de DATING, adica nu esti chiar cu el impreuna deja, dar nici nu ti-e indiferent. Aici e greu, pentru ca fiecare tinde sa supra-interpreteze tot ce face celalalt, sa gaseasca intelesuri ascunse in orice gest, sau cuvint. Asa ca as fi foarte atent la cadou in faza asta. Ceva cute? De exemplu o jucarie mica de ziua copilului? Am facut faza asta odata, dar sipentru ca ii spuneam prietenului pe atunci "copilu". asa ca i-am facut cadou o jucarie micuta si neimportanta de 1 iunie.

 • Quick link: #post104

  hmmmm...  

  Cred ca poate un cadou OK pt un cineva care-si celebreaza comming-out-ul! Desi, foarte probabil, in cazul unei petreceri de acest gen, toata lumea va veni cu ceva rainbow/curcubeu.
  Cred ca in viata de zi cu zi, ar fi prea-mult explozia multicolora. Si nationalist daca ai fi, nu cred ca ti-ai impodobi casa cu tricolor. Cam asa si cu rainbow-ul! "Nu sunt din localitate... parerea mea! :D"

  PS. Evident, Tudor - tu vorbeai doar de un articol si nu de a ne decora tota casa in rainbow. Dar chiar si asa, cred ca un articol de mici dimensiuni poate fi cool / casual. Daca e mai mare de cca. 10-15 cm *(L,l,h, raza sau diagonala) poti spune ca e prea mult, e ostentativ / statement!

 • tudortest tudortest

  Quick link: #post212

   

  aha, vreau si eu un ursulet rainbow!

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.