• tudork tudork

    Quick link: #post362

     

    Ieri urmaream (oarecum fara sa vreau) un scandal monden, de-a lungul si latul a mai multor televiziuni, emisiuni, prezentatori si celebritati. Se pare ca o tanara o hartuieste pe interpreta de muzica de petrecere (nu ma refer la petreceri de club Kristal) Carmen Serban si sustine ca a intretinut relatii sexuale cu cantareata. Aceasta neaga ca ar fi avut relatii sexuale cu Ana (asa am inteles ca o cheama pe tanara). Ce m-a suparat mai tare a fost un comentariu prea lung al Adrianei Bahmuteanu, care i-a luat apararea lui Carmen intr-un stil nepotrivit, spunand in mod repetat ca "nu are APUCATURI DIN ASTEA". 

    Hartuirea si santajul sunt urate si nu imi plac. Dar nici expresia APUCATURI DIN ASTEA nu imi place, si nu mi se potriveste deloc. Vad in jurul meu barbati care pipaie pe fund femei pe strada, soferi de autobuze care claxoneaza fete tinere mergand pe trotuar si mie astea mi se par lucrurile care merita botezate APUCATURI. Eu nu am facut asta niciodata, nici unor femei si nici unor barbati. A avea relatii cu o persoana de acelasi sex nu sunt apucaturi asa cum nici Adriana Bahmuteanu nu are apucaturi din astea cu domnul Prigoana. Sau poate ca apucaturi are si ea?

  • rainbow prahova rainbow prahova

    Quick link: #post364

     

    da asa este subscriu

  • Quick link: #post382

     

    foarte comic.superrr

  • rodana9 rodana9

    Quick link: #post431

     

    De ce ai asteptari de la o asemenea ignoranta? Numai cand ma gandesc la cele ca ea si ma apuca dezgustul. Si sunt femeie-genetic, cum spuneti voi.

    Pentru confortul tau moral, nu privi si nu asculta astfel de pitzipoance, iar daca totusi le auzi, in mod aleatoriu, uita repede ca de un lucru inept si deci, irelevant.

    Cum sa inteleaga vreodata acea caricatura de femeie, cu creierul cat al furnicii, ceva atat de sensibil si de complex?

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.