• webbie webbie

  Quick link: #post289

   

  "Aaa.. sunt seropozitiv, aproape am uitat acest amanunt, atat suntem de indragostiti"

  Au trecut aproape trei ani din ziua in care albastrul cerului a fost intunecat de ganduri negre, de idei cu coana Moartea si de razbunari. Mai exact a fost ziua in care am aflat ca sunt seropozitiv. A inceput negarea. Lungi perioade de timp imi spuneam “Asa ceva nu mi se poate intampla mie”. Poate ca si tu cel ce citesti aceste randuri spui la fel.

  Credeam ca totul s-a terminat, ca nu mai am nici o suparare, ca voi ramane singur si ca lumea va pleca de langa mine. Ei bine, m-am inselat. Prietenii au inceput sa afle de ceea ce aveam. Si sunt prieteni adevarati, mi-au fost, imi sunt si vor fi mereu alaturi de mine. Am inceput sa fac primii pasi in viata noua. Eram un copil care nu stia ca e cu el. Un copil de 30 de ani care s-a nascut pentru a doua oara.

  Am luat-o de la inceput, un inceput nou care practic mi-a schimbat viata. Nu ma simteam insa implinit. Pana in ziua in care mi-am gasit jumatatea. Da, acum va intrebati daca se poate? Sigur ca se poate. Doriti mai multe amanunte? Este seropozitiv. Da, ati citit bine. Chiar este seropozitiv. Ne-am mutat impreuna, atunci cand am simtit ca amandoi suntem pregatiti. Au trecut doi ani de cand relatia noastra merge spre varf de munte, merge spre perfectiune. Aaa.. sunt seropozitiv, aproape am uitat acest amanunt, atat suntem de indragostiti. Ne-am obisnuit amandoi cu idea, ne protejam unul pe celalalt, avem grija amandoi ca eu sa imi iau tratamentul la timp.

  Facem dragoste ori de cate ori simtim nevoia, ne protejam, folosim prezervativul care a devenit a treia persoana in relatia noastra.

  Va spun ca pe zi ce trec norii negri, furtuna si gandurile sinucigase au plecat de multa vreme.

  Acum ne bucuram de ziua de astazi, ne bucuram de planurile pentru ziua de mine si ne bucuram de viata.

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii Grup de Discutii!


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.