zoom pe....DIVERSITATE!

bogdanistrate bogdanistrate

Activitate, 12 Februarie 2010, 12:00
1085 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
zoom pe … DIVERSITATE!Este SIMPLU - Zoom pe diversitate, salveaza poza si trimite-ne-o!

Asta este tot ce trebuie sa faci ca sa iti expunem poza/pozele!Nu stim ce reprezinta DIVERSITATEA pentru tine dar vrem sa AFLAM.

Si pentru ca acest lucru sa se intample, asteptam sa ne trimiti cateva dintre pozele tale in care ai reusit sa surprinzi diversitatea iar noi promitem ca le vom expune.Nu trebuie sa ne trimiti si numele tau, decat daca vrei!Asadar, asteptam pozele tale pe e-mail la dorina@accept-mail.ro, pana pe 12 februarie 2010. Le printam si vom anunta, unde si cand le vom expune, pe www.accept-romania.ro la sectiunea EVENIMENTE IN CURS.Ai trimis?*Activitatea face parte din proiectul Diversitatea, realitatea din jurul nostru, implementat de Asociatia ACCEPT si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorilor si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Adresa:
Bucuresti, judetul Bucuresti, Romania
Trimite pozele tale pe e-mail: dorina@accept-mail.ro

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.