ZIUA MONDIALA ANTISIDA LA PLOIESTI

ZIUA MONDIALA ANTISIDA LA PLOIESTI  vipfinutul vipfinutul

Activitate, 2 Decembrie 2011, 19:00
1483 persoane au vazut acest eveniment
2 utilizatori vor participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 

 Dupa calendar, in curand vom vorbi de „Luna cadourilor”. Pentru  voluntarii si beneficiarii Asociatiei „Noi si Ceilalti” Prahova, luna decembrie este luna in care sunt comemorate persoanele ce-au  pierdut  lupta in fata SIDA.

 

 In memoria lor si pentru a ne reaminti cat de  norocosi suntem noi, „Ceilalti”, dar si pentru a va prezenta ce-a lucrat  asociatia in 2011 pentru persoanele seropozitive din Prahova,  ce  are ca proiect pentru 2012, ce a facut sau n-a facut societatea romaneasca pentru ei,   va invitam vineri, 02.12.2011, ora 10.30,  la „Mon Jardin” (situat vis-a-vis de statuia „Radu Stanian) la o „Masa cu presa” in vederea deschiderii Campaniei „Ia-ma de mana! Arata ca iti pasa!”

 

La ora 14.00, voluntarii asociatiei vor realiza o campanie  stradala –de la statuia „Radu Stanian” pana la Catedrala Sf. Ioan pe cele doua laturi ale Bulevardului– in care vor distribui materiale informative  despre HIV/SIDA  si despre „Drepturile pacientului” , ploiestenilor.

 

La ora 17.00, pe spatiul dintre Primaria Municipiului Ploiesti  si Mall-ul „Primavera”, voluntarii, beneficiarii asociatiei si elevi ai Colegiului „Jean Monet”, vor realiza  Fundita umana si din candele rosii in amintirea persoanelor decedate de SIDA.

 

De asemeni vrem sa va aratam cum pot fi ajutati tinerii seropozitivi din Prahova si nu numai, in aceste  timpuri de profunde transformari.

Adresa:
Ploiesti, judetul Prahova, Romania
http://fongmuntenia.blogspot.com/

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.