Tabara de revelion PotiSaMaPlaci 2010

Tabara de revelion PotiSaMaPlaci 2010 webbie webbie

Activitate, 30 Decembrie 2010, 00:00
2308 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
Tu ce faci de Revelion?

Iti propun o tabara LGBT! 4 zile, 3 nopti, super distractie, concursuri, premii si un REVELION 2011 de NEUITAT!

* Unde este? R: In Durau, la o pensiune foarte frumoasa, de 3 stele si servicii de invidiat * Cand va fi tabara? R: Tabara se va desfasura pe datele de 30 de, 31 dec, 1 ian, 2 ian. * Cat costa? R: Doar 462 RON in care primesti: Cazare pe toata perioada, mesele si consumatia, distractiile, activitatile si multe alte surprize! Trebuie sa mai platesti transportul … * Cine va veni? R: Vor veni numai persoane din comunitatea LGBT si sustnatori ai acesteia. Numarul total de persoane este 50, deci, locurile sunt limitate!

* De ce as alege tabara asta si nu alta? R: Este unica sansa sa fii tu insuti la un revelion care te va marca in mod placut!

* Cum ma inscriu? R: ATENTIE!!! Pana pe 14 octombrie se fac inscrierile! Trebuie sa dai click aici, te inscrii conform instructionilor completand un formular.

* Cum platesc? R: Dupa ce te-ai inscris lucru vei plati intr-un cont bancar. Vei primi un email si un apel de confirmare, dupa care, in maxim 48 H vei primi biletul de participare.

Linkul pentru inscriere la acest eveniment este acesta:
http://potisamaplaci.eu5.org/tabara/

---
Acest eveniment nu este organizat de PSI Romania sau in colaborare cu PSI Romania. PSI Romania nu isi asuma raspunderea pentru nici unul dintre aspectele organizatorice legate de acest eveniment.

Adresa:
Durau, judetul Neamt, Romania
Regiunea Durau

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.