Piese de PUZZLE

bogdanistrate bogdanistrate

Activitate, 6 Februarie 2010, 17:00
1248 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
In spatiu, lucrurile pot fi vazute dincolo de limitele aparente...Noi iti propunem ..... „Piese de PUZZLE”!

O expozitie care iti prezinta situatia persoanelor LGBT* din perioada post-comunista.

Te invitam sa privesti un scurt metraj, realizat cu ajutorul voluntarilor Asociatiei ACCEPT, in care sunt prezentate marturiile unor victime ale discriminarii si abuzurile suferite dupa 1989. De asemenea, ti-am pregatit o selectie de articole din presa scrisa dinainte si de dupa abrogarea articolului 200. Vom incheia seara savurand impreuna un ceai cald si admirand prin telescop diversitatea stelelor.

Te asteptam la Observatorul Astronomic, sambata, 6 februarie 2010, intre orele 17:00 – 21:00, pentru o seara magica in care sa descoperi o fata nevazuta a istoriei noastre recente, dar si o granita noua a cerului.

INTRARE LIBERA!

Observatorul Astronomic se afla pe bulevardul Lascar Catargiu nr. 21, sector 1, Bucuresti.

*Activitatea face parte din proiectul Diversitatea, realitatea din jurul nostru, implementat de Asociatia ACCEPT si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune. Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorilor si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

* LGBT – lesbiene, gay, bisexuali si transgender

Adresa:
Bucuresti, judetul Bucuresti, Romania
Observatorul Astronomic se afla pe bulevardul Lascar Catargiu nr. 21, sector 1, Bucuresti.

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.