Intalnire tematica Rainbow Prahova

Intalnire tematica Rainbow Prahova rainbow prahova rainbow prahova

Activitate, 23 Februarie 2013, 16:00
1848 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, 2 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Tema acestei intalniri este:

Ce este/inseamna o relatie dintre 2 baieti?

ID mes:rainbowprahova

Tel:0731757911

Adresa:
Ploiesti, judetul Prahova, Romania
http://www.facebook.com/RAinbow.Prahova?ref=hl

;
 

Participanti

Comentarii

  • rainbow prahova rainbow prahova 24 Februarie 2013, 16:01 Intalnirea tematica cu numarul 2 din acest an a fost un succes in pofida faptului ca la sediul ONG-ului unde era gazduit grupul de Initiativa Rainbow Prahova nu avea curent,am mutat intalnirea la un local in centrul Ploiestiului,deci am schimbat locul cu ceva nonformal. Tema a fost relatia dintre 2 baieti care se pare in urma discutiilor ca e o relatie normala ca si la heteroxsecsuali, am discutat apoi despre tipuri de relatii dar si asemnar, ce vedem la un cuplu obisnuit precum:locuiesc impreuna,nunta,poze pe retele de socializre,cine romantice,povestiri ale unuia din parteneri,ies la un film,isi viziteaza parintii etc.In aceea ce priveste tipurile de relatii am avutca discutii din partea participantilor urmatoarele :din cand in cand,bazata pe iubire,stabila,bazata pe interes,deschisa,online,la distanta etc. Insa am vazut drepturi care nu le au cuplurile gay si anume nu pot cumpara o casa impreuna,nu pot face nunta.Asa cum am avut ceva concluzii si la prima tema,relatiile depind de noi cum le dorim si cum vrem sa le construim. La intlnire au fost prezente 12 persoane.
  • rainbow prahova rainbow prahova 24 Februarie 2013, 15:39 A fost o intalnire reusita Am fost 12 persoane tinere si frumoase prezente Multumim lui Tudor Kovaci pentru moderarea discutiilor
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.