Intalnire tematica LGBT in PH

Intalnire tematica LGBT in PH rainbow prahova rainbow prahova

Activitate, 2 Februarie 2013, 00:00
1938 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, 5 utilizatori si-au spus parerea!

;
 

Temele sunt:

Cum suntem priviti de societate.

si

Ce este aia o relatie intre 2 baieti.

Adresa:
Ploiesti, judetul Prahova, Romania
http://www.facebook.com/RAinbow.Prahova?ref=hl

;
 

Participanti

Comentarii

  • rainbow prahova rainbow prahova 24 Februarie 2013, 15:44 Reumatul intalnirii tematice: Va putem spune ca am avut o intalnire interesanta unde au participat 15 persoane chiar 17 la un momendat.O intalnire cu multa diversitate de opinii,de personalitati dar si de discutii argumentate.Am jucat un joc de rol unde a trebuit sa ne inchipuim cum este sa fi dincolo de baricada cum s-ar zice si am realizat ca sterotipurile,violentele verbale,fizice ,blocajele,mistourile pe seama persoanele LGBT inca exista. Comunitatea inca mai trebuie sa lucreze si sa lupte pentru drepturile sale precum si recomandari de a continua sa se lucreze inca intern ramane o prioritate iar noi sa aducem orice contributie cat este ea de mica dar sa fie nu doar sa declaram si de fapt nu facem nimik prin tot felul de scuze . Uitasem sa va spunem ca exista si lucruri bune care se intampla si anume ca incet dar incet exista si o oarecare toleranta pentru lumea LGBT din Romania (avem cluburi,grupuri locale LGBT in 13 orase,legislatie dar nu completa,reprezentare la nivel national si international,parade,diverse apariti media etc).
  • Anonim Anonim 2 Februarie 2013, 21:30 Intalnirea a fost o reusita,am fost 15 persoane si pe la sfarsitul lui Februarie vom reprograma o intalnire tematica,care se baga?
  • Anonim Anonim 27 Ianuarie 2013, 23:53 Invitam Prahovenii LGBT sa vina la acest eveniment pe baza de confirmare.
  • Anonim Anonim 27 Ianuarie 2013, 23:52 de la ora 16.00-18.00 estimam noi.
  • Anonim Anonim 26 Ianuarie 2013, 20:54 cat timp tine evenimentu?
  • Anonim Anonim

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.