Hai sa fim alaturi de cei afectati de HIV - Cluj-Napoca

Hai sa fim alaturi de cei afectati de HIV - Cluj-Napoca webbie webbie

Activitate, 25 Noiembrie 2010, 14:00
1106 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
PSI Romania si "Eu Sunt! Tu?" ne invita sa participam cat mai multi la evenimentele publice impreuna cu multe organizatii si voluntari care lupta cu HIV/SIDA in Romania. Se vor organiza Flash mob-uri, fundite umane, lansari de baloane rosii, se vor aprinde lumanari si se exprima solidaritatea si acceptarea fata de persoanele infectate si afectate de acest virus.

Cluj-Napoca Joi, 25 noiembrie 2010 de la ora 13.00-14.00

Evenimentul public cu participarea a aproximativ 150 persoane numit “Mars public de sensibilizare si informare a comunitatii clujene pe problematica HIV/SIDA”, organizat de Asociatia Studentilor de la Asistenta Sociala, Cluj-Napoca (A.S.A.S.) cu ocazia Zilei Internationale de Lupta Anti-SIDA care este in 1 decembrie in cadrul campaniei “Viata Conteaza”

Punctul de intalnire este Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Babes Bolyai iar plecarea este la 13.00 din fata facultatii. Grupul vizibil prin pancarte, mesaje lipite si amploare urmeaza traseul: Calea Dorobantilor, Bulevardul Eroilor, str. Napoca, pana in Piata Unirii unde se va forma o funda umana.

Pe traseu, oamenilor li se va spune ca HIV nu se transmite prin o imbratisare, si li se va cere acordul sa fie imbratisati.

Campania “Viata Conteaza” se va derula in perioada 22-25 noiembrie 2010, si pe langa marsul public organizat, se vor realiza si alte evenimente cum ar fi: seri de film cu marturii ale persoanelor

seropozitive, discutii pe marginea filmelor alaturi de ARAS Cluj.

Adresa:
, judetul Cluj, Romania
Sediul ASAS Cluj, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.