Comunitatea LGBT din Romania isi regleaza conturile!

Comunitatea LGBT din Romania isi regleaza conturile! bogdanistrate bogdanistrate

Activitate, 20 Decembrie 2010, 16:00
1468 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 
Ne-am saturat sa fim numiti dereglati, anormali sau bolnavi de catre oameni care indeamna la violenta pretextand ca promoveaza valori morale. Si cum intotdeauna este nevoie de o picatura care sa umple paharul, in situatia noastra picatura a fost Dan Negru. Asta este momentul in care ar trebui sa spunem STOP!Domnul Negru, intr-un articol publicat pe blogul personal si citat apoi de altii, s-a aratat extrem de deranjat de protestul comunitatii gay impotriva declaratiilor suveranului pontif cu privire la politica permisiva a Spaniei in ceea ce priveste liberalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Pentru cei care au ales sa protesteze sarutandu-se, in opinia domnului Negru, exista un singur tratament: bastoane si dube.Hai sa ne reglam (conturile) cu cei care fac astfel de afirmatii!Avem dreptul la replica si o facem trimitandu-i domnului Negru un semnal din partea celor pe care el ii considera dereglati.STRATEGIE:

1. fa rost de o carte postala de la noi (special conceputa pentru domnul Negru);2. scrie-ti mesajul;3. cumpara un timbru;4. lipeste timbrul;5. pune-o la posta (introdu cartea postala in orice cutie postala de pe strada)Daca vrei o carte postala, intreaba de ea la ACCEPT, in orice club gay sau suna la 021 252 9000.Cu cat mai multe, cu atat mai bine!!!! IMPORTANT – In vederea expedierii, cartile postale necesita timbru. Acesta se poate procura de la orice oficiu postal !!!(o initiativa Gay Revolution de ACCEPT)Adresa:
, judetul Bucuresti, Romania
www.accept-romania.ro

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.