Actiuni de solidaritate cu cei afectati de HIV/SIDA la Cluj-Napoca

Actiuni de solidaritate cu cei afectati de HIV/SIDA la Cluj-Napoca

Activitate, 1 Decembrie 2011, 18:00
1458 persoane au vazut acest eveniment
fii primul care participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 

Sub motto-ul “Let’s do something POSITIVE“, grupul de initiativa Be An Angel (Cluj-Napoca) organizeaza joi 1 Decembrie 2011 o serie de manifestari dedicate Zilei Internationale de Lupta impotriva HIV/SIDA:

Ora 18.00 – Flash-mob – Vino in Parcul Mare la fantana arteziana (langa vechiul Cazino) cu o lumanare si aprinde-o in semn de solidaritate cu persoanele care traiesc cu HIV in fiecare zi.

Ora 21.00 – Proiectia unui film artistic ce surprinde momente din viata unei persoane care tocmai a aflat ca este seropozitiva. Intrarea libera. (DELIRIO the club CLUJ)

Ora 23.00 – Red Ribbon Party – unde vei avea posibilitatea sa sa-ti iei in scris angajamentul ca vei avea un comportament sexual responsabil si ca nu ii vei discrimina si marginaliza pe cei seropozitivi. Participi la concursul special organizat si socializezi cu lume noua, indiferent de orientarea lor sexuala sau statutul lor HIV. Intrarea libera. (DELIRIO the club CLUJ)

O actiune a grupului de initiativa Be An Angel (beanangel.ro)
Parteneri: Eu sunt! Tu?, DELIRIO the club, Angelicuss.com

Adresa:
Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania
Bdul. 21 Decembrie 1989 nr. 8 (vis-a-vis de SORA)

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.