2% pentru Eu sunt! Tu?

2% pentru Eu sunt! Tu? dragut27 dragut27

Activitate, 26 Mai 2012, 00:00
2026 persoane au vazut acest eveniment
un utilizator va participa, Ce parere ai despre acest eveniment?

;
 

Doi la suta pentru programul Eu SUNT! TU, adica pentru comunitatea LGBT 

Programul EU SUNT! TU? al fundatiei PSI Romania este cel care a organizat primele tabere gay din Romania. O campanie publicitara la nivel national impotriva homofobiei. Un mesaj de sustinere adresat direct comunitatii gay din partea unei celebritati din Romania. Concursul european Mr. Gay Europe 2010/2011 in Romania. Intalnire nationala a persoanelor transgender. Prima retea nationala de suport pentru barbatii gay/bi care traiesc cu HIV. Si multe altele. Un program care e intotdeauna de partea noastra. Un program care doreste o comunitate mai unita, mai responsabila si mai sanatoasa. 

In cazul in care alegeti sa donati cei 2% din impozitul pe venit catre Fundatia PSI Romania, trebuie doar sa urmati pasii:

- Completati formularul  230 pe care il gasiti AICI  cu datele dumneavoastra de identificare;

- Semnati si depuneti personal formularul 230 completat de dumneavoastra impreuna cu o copie a fisei fiscale aferente anului 2011 la registratura administratiei financiare de care apartineti (unde aveti domiciliul), pana la data de 25  mai 2012; originalul se depune la administratia financiara, iar copia se păstrează de către dumneavoastra;

- Formularul impreuna cu copia fisei fiscale se poate trimite si prin posta, cu scrisoare recomandata, pe adresa administratiei financiare de care apartineti (unde aveti domiciliul).

Aici puteti gasi formularul 230 fara datele PSI Romania si un set complet de instructiuni despre completare (Dati Click)  http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_230_2012.pdf  

Va multumim!

Adresa:
, judetul , Online

;
 

Participanti

Comentarii

Aboneaza-te la newsletterul sectiunii !


Daca ai descoperit o sectiune din site care nu se comporta cum trebuie sau ai o situatie care nu iti convine, aici e locul ideal pentru a ne lasa un mesaj. Incearca sa fi cat mai obiectiv si vom gasi impreuna o solutie.